Taal: Nederlands

Creatieproces

België staat bekend als de wereldhoofdstad van de productie van de hoogste kwaliteit voedsel voor huisdieren. Hier begon het proces van het creëren van een perfect verfijnde Petvita voer.

Waar komt Petvita vandaan?

Waar komt Petvita vandaan?

De productie faciliteit is gevestigd in de Belgische stad Gent en is bijzonder geschikt voor de productie van de hoogste kwaliteit voedsel voor huisdieren. Zorgvuldig geselecteerde componenten gecombineerd in een ideale verhouding van wereldklasse productie-apparatuur worden verwerkt tot een uitzonderlijk voer van Super Premium kwaliteit.

Technologische oplossingen

Technologische oplossingen

Het gebruik van de nieuwste technologieën zorgt ervoor dat zowel energiek en smaak waarden zijn te vinden in ale onze producten. De productie is volledig geautomatiseerd wat efficiëntie en flexibiliteit verzekert. De nieuwste technologische oplossingen maken het mogelijk om nieuwe kwaliteitsnormen, zowel voor onze klanten en concurrenten op te bouwen. De bijzondere zorg bij het selecteren van de beste ingrediënten, in combinatie met speciaal productieproces antwoorden voor behoeften van zelfs de meest veeleisende huisdieren.

De innovatieve werkwijze maakt de bereiding van een volledig natuurlijke producten, zonder het gebruik van kunstmatige kleurstoffen.

De beste professionals

Het gebruik van top productie-installaties zorgt voor een perfecte balans van ingrediënten die samen een geweldig product creëren. Breed scala aan smaken en de verschillende eigenschappen kunnen voldoen aan voedingsbehoeften van zelfs de meest veeleisende huisdieren. Vooral gekwalificeerde personeel zorgt elke dag voor de hoogste normen van de productie om onze klanten tevreden te stellen.

Petvita is KWALITEIT

Uitzonderlijke formules ontwikkeld voor onze viervoeters geven een lekkerhied garantie en zorgen voor een ideale berekende hoeveelheden van voedingsstoffen. Talrijke certificaten is een bewijs van de beste kwaliteit van Petvita producten. De tevredenheid van onze klanten en hun huisdieren is de beste garantie van smaak en een motivatie voor ons om nog betere oplossingen op het hoogste niveau te zoeken.